Sunday, April 29, 2012

My motto song

I have been trying for the past hour how to have one of those cool playlists to my blog. But to no avail I have failed. I have really started to love listening to Lady Antebellum. They have some REALLY good songs. I have found my life motto in one of their songs. I will always get chills when I belt it out (You don't necessarily want to hear it) It resonates inside me as if I am singing out a part of me. I love it and have dedicated it as my motto for life!

Its called I was here by Lady Antebellum here is the link for the one with lyrics with it!
http://www.youtube.com/watch?v=koRUgTNJdLs
Love it!

3 comments:

Kevin said...

That is dedication. I tried to figure out how add the cool playlist for like 10 mins and I gave up. I don't know how to do it either. I listened to the song. What an awesome song! I love it.

Mike & Rebecca said...

ASK AND RECIEVE!
PLAYLIST INSTRUCTIONS:
VISIT MY BLOG AND ON MY PLAYLIST, IT WILL SAY CREATE YOUR OWN PLAYLIST.
CLICK ON THIS AND IT WILL TAKE YOU TO A LINK
ON THIS LINK, CREATE AN ACCOUNT.
WITH THIS ACCOUNT, YOU CAN BROWSE AND CREATE A PLAYLIST OF SONGS YOU LIKE. NOTE ALL SONGS YOU PUT ONTO A PLAYLIST WILL PLAY ON YOUR BLOG.
WHEN YOU HAVE YOUR PLAYLIST FINISHED, CLICK ON THE TAB ON THE TOP OF THE PAGE THAT SAYS SHARE MY PLAYLIST. IT WILL GIVE YOU THE OPTION OF FACEBOOK OR OTHER, CLICK OTHER.
THE NEXT PAGE GIVES YOU OPTIONS TO CUSTOMIZE IT ON YOUR BLOG. AUTO PLAY, YES, SHUFFLE, YES OR NO, SKIN, I DIDNT, COLOR...ETC.
NEXT CLICK ON GET CODE.
ON THE SELECT DESTINATION PAGE, THERE IS AN EMBED CODE AT THE BOTTOM. HIGHLIGHT AND COPY THIS CODE.
NEXT RETURN TO YOUR BLOG. GO TO LAYOUT.
CLICK ADD GADGET ON THE SIDE BAR. SCROLL DOWN TO THE HTML/JAVASCRIPT.CLICK THE PLUS SIGN. TITLE IT, AND THEN PASTE THE CODE THAT YOU COPIED. SAVE AND VOILA...MUSIC.
IT IS ACTUALLY PRETTY EASY, JUST SOUNDS ALL TECHNICAL. CANT WAIT FOR THE MUSIC!

Mike & Rebecca said...

YOU ARE SO WELCOME TO COME VISIT WHENEVER YOU WANT! WE EVEN HAVE A GUEST HOUSE. I WARN YOU THOUGH, WE ARE NOTHING FANCY HERE, JUST LOTS OF LOVE, WORK, AND CRAZY PLAY! MAKE SURE TO BRING YOUR SWIM SUIT... WE HAVE HOT SPRINGS IN THERMOPOLIS!